Skip links

Demtex zoekte nieuwe coördinator

Taakomschrijving coördinator Demtex

Stichting Demtex is een faciliterende organisatie die ruimtes verhuurt en culturele activiteiten ondersteunt in De Hoeksteen en het Hoornder kerkje, De Kogerkerk en de Schuilhut en de Waalderkerk. 

De coördinator is een gastvrouw/heer die goed is in organiseren. Hij/zij werkt samen met vrijwilligers en bestuur van de stichting Demtex en de kosters van de protestantse gemeente Waal-Koog-Den Hoorn. De coördinerende werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit De Hoeksteen (Den Hoorn). 

Het betreft een uitdagende functie waarbij ruimte is voor eigen inbreng en nieuwe ideeën. Hij/zij kan zelfstandig en proactief werken, is een doorzetter en duizendpoot. Gezien de samenwerking met de kerk, is het respecteren van een christelijke geloofsovertuiging een vereiste. 

De coördinator faciliteert tal van activiteiten:

  • Exposities van kunstenaars
  • Bruiloften
  • Rondleidingen in het Hoornder kerkje
  • Concerten en kleinschalige festivals
  • Op Verhaal Komen
  • Bijeenkomsten met een cultureel karakter en/of over zingeving
  • Eenvoudige horeca bij bovenstaande activiteiten

De coördinator maakt zakelijke afspraken met de gebruikers en legt deze vast. Ook houdt hij/zij een eenvoudige boekhouding bij met software van SnelStart. 

De coördinator werkt samen met de kosters bij begrafenissen en faciliteert de kerkelijke gemeente door het verzorgen van druk- en printwerk. 

De coördinator bezit de diploma Sociale Hygiëne en BHV (of is bereid die te behalen) woont op Texel en is in het bezit van een auto. Het kunnen overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is noodzakelijk. 

Het gaat om een functie van 12 uur, de uren zijn deels vast, deels flexibel in te zetten. De functie is ingeschaald in groep 9 functie Kerkelijke Medewerkers (per maand min. € 879,36 – max € 1278,22; 8,3% 13emaand; 8% vakantiegeld). Het betreft een jaarcontract met 1 maand proeftijd. 

Voor meer informatie over Demtex, zie www.demtex.nl.

De sluitingsdatum is 27 mei. U kunt uw brief met motivatie en CV mailen naar bestuurslid coordinator@demtex.nl. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 13 juni. 

X